O nama

Sportsko rekreacijski centar Avenue BALL smješten je u širem centru Zagreba na križanju Slavonske avenije,Heinzelove i Radničke ceste. Pored brze dostupnosti iz svih dijelova grada pogodnost je i vlastiti besplatni parking.

U klimatiziranoj dvorani nalazi se sportski teren sa vrhunskom umjetnom travom „Future“ nizozemskog proizvođača Edelgrass u kojoj je posebni bezmirisni zeleni granulat. Velika prednost ovog terena je specijalni amortizirajući sloj ispod trave čija je svrha zaštita zglobova koljena, kukova i kralježnice i koji daje ugođaj igranja na prirodnom travnatom terenu. To je i ujedno prvi takav teren u Hrvatskoj. Teren je opremljen mekanim mantinelama sa strana kao zaštita od udaraca u zid i dimenzija je 35 x 16 m. što ga čini idealnim za rekreativno igranje malog nogometa u ekipama 4+1.

tus_131250

Centar je opremljen urednim svlačionicama i tuševima.

U sklopu Centra nalazi se ugodan, veliki Avenue Bar pogodan za društvo nakon utakmice iz kojeg se mogu direktno kroz staklo promatrati utakmice ili gledati TV prijenosi uz organizirano navijanje.

Centar Avenue BALL ima prostorije koje se mogu unajmiti za zatvorene proslave, rođendane ili druge Party-e kao i prostore za predavanja i radionice.

NAZOVI SAD